NU har du muligheden for at være din egen omsorgsfulde voksne!

Fra indre Barn til Voksent indre

Kurset tager dig og dit indre barn i hånden og sikrer, at du fremover skaber og deltager i sunde, givende og støttende relationer, ikke lader dig stoppe af gamle mentale programmeringer og sikrer dine egne grænser på kærligste vis.

Jeg tager mig selv i hånden

Boost dit indre potentiale og tag styringen i dit liv!

Tag kontrol over din egen personlige udviklingsrejse med et af de mest effektive og samtidig helt simpelt selvudviklings-værktøj: Arbejdet med dit indre barn!

Dette er din unikke chance for at træde ind i en selvudviklingsrejse, som tager hånd om den vigtigste blokering i dit liv.

Tøv ikke med at tage det første skridt mod at skabe dit bedste liv nogensinde!

Tilmeld dig kurset i dag og oplev den power og kraft, der ligger i at tage kontrol over dit eget liv - både mentalt og fysisk!

Hvordan og hvorfor

Kurset hjælper dig til at finde den indre balance, som giver dig følelsen af at have kontrol og langt større indflydelse i dit eget liv.

Gennem en kombination af:

 • inspirerende undervisning - som jeg kalder visdomsdeling
 • praktiske øvelser, opgaver og vejledninger
 • samt muligheden for gentagelse og at se kurset igen og igen.

...vil du lære kraftfulde værktøjer og teknikker til at forbedre dit selvværd og din selvtillid og tage kontrollen over hele dit eget liv - også det emotionelle.

Du vil få konkrete lav-praktiske øvelser, som tager dig igennem de udfordringer - som uundgåeligt venter forude - med langt større følelse af mening og mål.

Uanset om du ønsker at overvinde begrænsende overbevisninger, håndtere stress, øge dit selvværd eller opnå personlige mål, er kurset skræddersyet til at booste dit indre potentiale.

Indre barn

Dit udbytte af indre barn arbejdet

Sundere og mere givende relationer - når du har styring og ro på dit indre barn, vil dine relationer afspejle lige præcis den ro og kontrol.

Således at du fremover vil mærke det nærende, givende og kærlige i dine relationer.

Du vil være i stand til at kommunikere klart og tydeligt til andre, det vil være lettere at sætte sunde grænser, og du vil kunne udtrykke dine ønsker og behov på en respektfuld måde.

Nemmere grænsesætning - når du kender dit indre potentiale, vil overtrædelse af dine grænser være en saga blot.

Således at du fremover mærker dine grænser, som en integreret del af dig og din personlighed, hvilket giver dig frihed til at være den, du er inderst inde.

Det bliver mere naturligt for dig at sige "nej" til andre og dermed beskytte dig selv, hvilket automatisk skaber en følelse af personlig autoritet og frihed.

Større selvforståelse og øget selvbevidsthed - med visdom om dit indre, forstår du i langt højere grad dine egne reaktioner og mønstre.

Således at du fremover mærker en selvkærlighed langt større, end du tidligere har kendt.

Du får en større naturlig bevidsthed om, hvorfor du reagerer, som du gør - særligt i pressede situationer, og hvordan tidligere oplevelser og programmeringer (stadig) påvirker dine nuværende handle- og tankemønstre.

Større selvværd og selvtillid - selvværd kommer af følelsen af værdi, og din værdi kan kun øges, når du ved, at du også indeni er stærk og kraftfuld.

Derved vil du mærke en indre tryghed og sikkerhed.

Du vil ydermere føle dig i stand til at håndtere udfordringer og modgang på en mere direkte og fri måde, da du har tillid til dine egne evner og styrke.

Personlig vækst og modning - du vækster, når du udvikles. Og udvikling modner dig både mentalt og spirituelt.

Derved vil du mærke større mening med livet og dine fremtidige udfordringer.

Du vil føle dig mere i kontakt med dit indre, mere modstandsdygtig over for livets udfordringer og mere bevidst om den rejse, du er på. Det afføder en naturlig følelse af tilfredshed, indre fred og åndelig zen, fordi du konstant og i tillid fortsætter med at udvikle dig og modnes som en menneske.

Kurset er til dig, og du får alt dette

Dette unikke kursus er skabt specielt til kvinder med spirituel åbenhed, der ønsker at booste og favne deres sande, fulde potentiale og få langt større indflydelse og kontrol over deres liv, via:

 • Visdomsdeling (optaget undervisning) hver uge tilpasset kvinder, som gerne vil have en blanding af dybdegående refleksion, praksisorienterede øvelser og empowerment-strategier.
  Du får denne visdom på både video og lydfil, som du kan se/lytte, når det passer ind i din travle hverdag på dine egne præmisser.
 • Du får øvelser, opgaver og vejledninger, som hjælper dig med at finde indre balance og få større indflydelse på din personlige udvikling og din hverdag.
 • Muligheden for gentagelse og at se kurset igen og igen.

Din investering

Du vælger at investere din dyrbare tid - men du vælger også hvornår og i hvilket omfang.

Visdomsdelingen varer mellem 15 og 45 minutter, men vil være delt op i bidder, så det er muligt at tilpasse det præcis til din hverdag.

Derudover investerer du også din indsats - både ift. opgaverne, men også ift gentagelserne. Kun via gentagelserne vil du få det fulde udbytte.

Og så vælger du at investere kr. 1.497,- for at deltage i denne unikke mulighed for at træde ind i en verden af personlig vækst og empowerment.

Eller du kan vælge helt op til 9 rater á kr. 169,-.

Hvordan kan jeg dele min visdom og give dig de rigtige værktøjer

Gennem de sidste 20+ år har jeg arbejdet både med min egen personlige udvikling, men også med 100-vis af kvinder, som på den ene eller det anden vej i livet har haft brug for at booste deres indre potentiale. 

På vejen har jeg udviklet helt lav-praktiske strategier, der kan anvendes i alle områder af livet.

Chiara


Jeg forstår - både som menneske, kvinde og mor og som underviser - de udfordringer, du står overfor i din dagligdag; fx

 • tidspres
 • krævende arbejdsplads og familie
 • følelsen af ikke at kunne magte
 • følelsen af stress
 • udfordringer med work-life balance
 • manglende følelse af mening
 • relationer, der tærer på kræfter og overskud

... og jeg giver dig på kurset her værktøjerne til at overkomme dem alle.

Jeg vil som mentor, spirituel vejleder og coach guide dig på rejsen mod at opnå en dybere forbindelse med dig selv og skabe positive forandringer.

Vil du læse mere om min egen vej, kan du gøre det her.

 

 

Andres oplevelser på kurser hos mig:

Chiara Sofia

“Et fantastisk kursus, som opfyldte mine forventninger (😉) til fulde og har udstyret mig med endnu flere redskaber til brug i ‘min rejse i livet’, som jeg kalder det.

Hver gang et modul var overstået, tænkte jeg ‘dette er det bedste’…indtil næste modul osv., men skal jeg endelig fremhæve, hvad der gav mig mest af nyt eller måske rettere blev sagt på en anden og ny måde, så var det kortene! Virkelig brugbart materiale. Og vibrationsskalaen, den var spot on for mig, da jeg gennemgik den ‘helt fra bunden og op til hvor jeg er nu’ første gang, du fortalte om den. Og ej at forglemme voksenhatten !!! Og indre barn. Ganske vist kendt, men gentagelse fremmer som bekendt forståelsen, og du formår at ‘bringe alt ned på jorden’, så det virkelig er brugbart i de forskellige situationer, vi havner i. Og ‘at løse en konflikt’…igen brugbart ad H. til !!!

Som du kan se kan jeg blive ved….og jeg elsker din uhøjtidelige måde at undervise på og super med eksempler fra dit eget liv, det levendegør materialet!

Så tusind TAK for denne gang, Chiara, nu må vi se om gruppen kommer til at fungere. Du har ihvertfald udstyret os med redskaber, der nok skulle kunne muliggøre det. Og selv glæder jeg mig til et snarligt gensyn via Replay.”

Chiara Sofia

“Kære Chiara Sofia.. 😀🙏😘

Positive tanker og hilsner til dig. Tak for dig, Chiara Sofia , du er bare helt fantastisk. Du formidler faktisk lige om alt det - jeg synes, at have brug for og fordyber det også på en super, super måde - WOW - hvor godt.

Hjertelig tusind tak for disse online kurser du kører lige i øjeblikket. Jeg suger det til mig i fulde drag af det, som er brugbar for mig. ”

Chiara Sofia

“Chiara er en fantastisk og empatisk coach som forstår at lytte og give en masse viden. Hvis du er typen der elsker personlig udvikling og som er parat til at gøre en indsats…. Så er dette kursus guld værd. Selvom jeg vidste en del i forvejen, så fik jeg mange nye vinkler på min viden. Alle folkeskoler burde faktisk undervise de unge mennesker i flere af disse teknikker som man får på dette kursus. Tak for dig Chiara 🙏🏻”

Praktisk

Når du tilmelder dig, får du med det samme en mail med info om adgang til dine bonusser og første modul

Dette er dine ekstra bonus kurser:

 • Din indre Bestyrelse; en optaget online workshop, hvor du forstår, hvem der tager beslutninger i dit liv.
 • Lær at sige Nej; en optaget masterclass, hvor du får ind under huden, hvad et nej består af. 


Selve kurset starter så snart du tilmelder dig med første visdomsdeling om adfærd og følelser.

Kurset varer 3 uger og er dit forevigt bagefter.

 Er du i tvivl, så går din tvivl måske på det samme som andres:


Har du nogensinde været på et kursus, som ikke gav dig den forandring, som du ønskede?

Forandring og det at ændre på sin adfærd kræver en indsats. Det kræver vedholdenhed, og det forudsætter, at du laver øvelserne.
Uanset hvilket kursus du vælger at deltage på, så kræver resultaterne, at du tager aktion - at du handler på opgaverne, laver øvelserne og dermed ØVER dig!
Til gengæld ved jeg, at mine øvelser, træninger og undervisningen VIRKER på Fra Indre Barn til Voksent Indre!


Har du prøvet at sætte mål, som du ikke nåede?

Der er ikke noget mere frustrerende, end de mål vi ikke når. Det er med til at trække os ned, gøre os kede af det og skamfulde.
Derfor skal du vide, hvad det er, du spænder ben for hos dig selv, og hvordan du gør det.


Ville du ønske, at du turde investere i xyz?

Uanset hvad du ønsker, du turde investere både penge og tid i, så vil jeg anbefale dig at prøve følgende: Prøv at tænke 2 år ud i fremtiden, og forestil dig 2 scenarier: 1. hvor du har investeret i det, du gerne vil, og 2. hvor du ikke har investeret i det, du gerne vil.
Hvilken forskel vil valg 1 vs. valg 2 gøre i dit liv?


Er du lidt usikker på, om det der online noget, det reelt set er noget for dig?

Online kan noget helt unikt! Det kan forbinde mennesker fra hele Verden! Det er MAGISK, at det er muligt.
Da al undervisningen er optaget og bliver lagt op til dig uge for uge i spiselige portioner, kan du fremover tilgå det igen og igen og dermed øve dig i dit eget tempo - præcis når det passer ind i dit liv.
Undervisningen ligger på et sikkert sted online, som jeg er en af Danmarks største eksperter i at undervise andre i, så jeg VED, jeg kan hjælpe dig også.


Er du bange - sådan helt indeni?

Så er Fra Indre Barn til Voksent Indre netop til dig. Det er et forløb som drager omsorg for dig og dine inderste smerter - helt stille og enormt kærligt.


Forestiller du dig, at pleaser-rolle er for dig - resten af livet?

Så skal du nok ikke tage med på Fra Indre Barn til Voksent Indre, fordi der fjerner vi pleaserrollen for evigt!