Fra indre Barn til Voksent indre

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Indre barn

Fra indre Barn til Voksent indre

Et fantastisk kursus, som opfyldte mine forventninger (😉) til fulde og har udstyret mig med endnu flere redskaber til brug i ‘min rejse i livet’, som jeg kalder det.

Hver gang et modul var overstået, tænkte jeg ‘dette er det bedste’…indtil næste modul osv., men skal jeg endelig fremhæve, hvad der gav mig mest af nyt eller måske rettere blev sagt på en anden og ny måde, så var det kortene! Virkelig brugbart materiale. Og vibrationsskalaen, den var spot on for mig, da jeg gennemgik den ‘helt fra bunden og op til hvor jeg er nu’  første gang, du fortalte om den. Og ej at forglemme voksenhatten !!! Og indre barn. Ganske vist kendt, men gentagelse fremmer som bekendt forståelsen, og du formår at ‘bringe alt ned på jorden’, så det virkelig er brugbart i de forskellige situationer, vi havner i. Og ‘at løse en konflikt’…igen brugbart ad H. til !!!

Som du kan se kan jeg blive ved….og jeg elsker din uhøjtidelige måde at undervise på og super med eksempler fra dit eget liv, det levendegør materialet!

Så tusind TAK for denne gang, Chiara, nu må vi se om gruppen kommer til at fungere. Du har ihvertfald udstyret os med redskaber, der nok skulle kunne muliggøre det. Og selv glæder jeg mig til et snarligt gensyn via Replay.

Allerkærligst,  Lise.


Kære Chiara Sofia.. 😀🙏😘

Positive tanker og hilsner til dig. Tak for dig, Chiara Sofia , du er bare helt fantastisk. Du formidler faktisk  lige om alt det - jeg synes, at have brug for og fordyber det også på en super, super  måde - WOW - hvor godt.

Hjertelig tusind tak for disse online kurser du kører lige i øjeblikket. Jeg suger det til mig i fulde drag af det , som er brugbar for mig. 


Chiara er en fantastisk og empatisk coach som forstår at lytte og give en masse viden. Hvis du er typen der elsker personlig udvikling og som er parat til at gøre en indsats…. Så er dette kursus guld værd. Selvom jeg vidste en del i forvejen, så fik jeg mange nye vinkler på min viden. Alle folkeskoler burde faktisk undervise de unge mennesker i flere af disse teknikker som man får på dette kursus. Tak for dig Chiara 🙏🏻
Alicemia
DKK 1,197.60
Total due DKK 1,197.60

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.