Slip dine penge-bekymringer. Nu.

Kom af med bekymringerne omkring penge og få i stedet tillid og selvtillid til at tro på, at også du kan og må have et liv med økonomisk uafhængighed og frihed.

Sådan sørger du for dig selv, sikrer din frihed og skaber overflod hver dag - kort sagt; Slip dine penge-bekymringer. Nu.

Uden at blive talknuser, lægge 100 budgetter eller noget andet med tørre tal.
Men via mentale processer, forståelse af energien og positiv bevidst manifestation.

Opstart 26. februar 2024.

 

Tilmeld dig i dag

LIVE online undervisning

Personlig mentoring og coaching

Eksklusiv gruppe af max 8 ligesindede kvinder med samme mål

Over 20 års erfaring kogt ind til 12 intensive uger

Undervisningen bliver leveret direkte til dig online over 12 uger, med masser af tid til dig og dine udfordringer og opgaver, det hele baseret på over 20 års erfaring med undervisning i personlig udvikling og adfærdsændring med mere end 1.000 klienter online og live.

Det er NU, du har chancen for at ændre dit økonomiske mindset

Forløbet er til dig kære kvinde, hvis du...

➣ er træt af at føle dig forkert og utilfreds i.f.t dine penge.

➣ vil lære ikke at knokle for mere, og skabe mere overflod og frihed samtidig.

➣ virkeligt ønsker at nå til en økonomisk oplevelse af, at føle dig værdifuld og værdig.

➣ VIL have nok til at være økonomisk uafhængig og fri, men mangler konkrete redskaber til at mærke og forstå penge og energien bag.

Forløbet er skræddersyet til dig, der er klar til at give slip på opgivenhed, frustration og bekymringer – og få en hverdag fyldt med overflod og frihed, hvor du ikke længere går i seng med ondt i maven og bekymring.


Kender du noget af dette

iconfinder_8_5027891Du har lavet 'alle' budgetterne, læst 'alle' bøgerne om penge, regnskaber og den slags, du har prøvet flere slags behandlinger og terapi, men ALLIGEVEL mærker du bekymring og uro, når det kommer til penge og økonomi...

OptagelserneDu prøver virkeligt at gøre det, du godt ved, der skal til, men nærmest som en afhængighed kommer du tilbage igen og igen til gamle uhensigtsmæssige, men meget velkendte mønstre fx med at knokle eller bruge penge til at dulme følelser...

iconfinder_BatteryDead_728906Du har ikke tid eller overskud nok! Tid giver overskud, men tid kræver også overskud. Du er klar over dette, men du når aldrig rigtigt dertil...

iconfinder_smiley__15_2290992Du er træt med træt på af ikke at komme helt af med bekymringerne, også selv når der er penge nok på kontoen...

Vil du meget hellere

iconfinder_target_2799199Komme i mål med fjerne bekymringerne og den 'sorte samvittighed' - både hvis du allerede har nok på kontoen, og hvis der reelt mangler lidt til at mærke friheden.

iconfinder_healthy-strength-strong-health-heart_5859214Ikke behøve vende tilbage igen og igen til gamle knokler-mønstre, men i stedet finde kernen i problemet, tage dig kærligt af den og dig, og vende tilbage til følelsen af ro, tryghed og overskud?

iconfinder_heart_299063Kende dit INDERSTE,  så du ved med 100% sikkerhed, hvad overskud, overflod og økonomisk frihed er for dig, hvordan du sikrer dig selv og dine behov, og hvordan du modtager mere hver eneste dag?

iconfinder_Angel_Wing_71327Komme dybt, dybt ind i din inderste kerne og kærlighed til dig selv, så du kan give til andre af overskud?


Tanja Willmarst

Og Camilla fortæller dig her om sit udbytte af et forløb hos mig

Jeg forventer noget af dig - og jeg giver dig ALT, hvad jeg har, så du kan forvente en masse af mig og forløbet

Der er MAX 8 pladser på forløbet, så du får her en gruppe af ligesindede kvinder, som regner med dig - og som du kan regne med.

Du kan altid lytte til både undervisningssessioner og andre sessioner, når det passer til dig. Men jeg og gruppen forventer også, at du deltager i støtten, energien og undervisningen.

Du vælger at være med til de fleste sessioner. Du sætter tid i kalenderen til at være med, og du deltager aktivt, du melder dig til at komme på live, så du får dine personlige sessioner, guides osv.

Du går helhjertet ind i forløbet, og denne gang skal det være, så du vil én gang for alle have dit forhold til og med penge vendt på hovedet og i balance. Du deltager aktivt og ofte i den eksklusive Facebookgruppe, svarer og støtter de andre.

Der er  mellem 1 og 3 timers undervisning og session om ugen og så ellers al den tid, du vælger at investere i at lære det her én gang for alle.

Alle optagelser får du adgang til som lydfiler også, så du blot kan lytte med, når du går tur eller kører bil.

OBS: alle meditationer og lignende må du kun lytte til, når du sidder eller ligger i stilhed. ALDRIG mens du kører bil eller betjener maskiner eller den slags!

 

Dette er en reel transformation og ændring af dit økonomiske mindset for altid

 

Det vil tage dig alt fra 20 min om dagen til en del mere. Og alle undervisninger og sessioner varer mellem 1 og 2 timer hver gang.


Hvem er din underviser, coach og mentor?

Chiara

Jeg hedder Chiara Sofia, og jeg arbejder som livsvejleder, mentor og coach.

Jeg står bag Slip dine penge-bekymringer. Nu., og jeg har selv gjort det. Altså FULDstændig transformeret mit forhold til penge og overflod. Fra magtesløshed og konstant bekymring til tryghed og rolig, sund, lækker, støttende og givende økonomi!

Jeg har guidet 100-vis af mennesker til at finde ind deres egen POWER, igennem deres blokeringer og begrænsende overbevisning og ud over rampen med deres drøm om succes i livet.

Jeg har de sidste +20 år beskæftiget mig med adfærd, adfærdsmodificering og mentale processer, og jeg har hjulpet alle lige fra hundeejere med problemhunde, over mødre der råbte af deres små børn til iværksættere, der ikke kunne få hul igennem til pengene til modne kvinder, som ikke synes livet gav dem mere og business kvinder, som vil endnu højere op i omsætning og frihed.

Undervisningen på dette forløb er baseret på mine over 20 års erfaring og uddannelse indenfor personlig udvikling, indlæring, undervisning og baseret på både mine egne og mine klienters erfaring med at opnå et økonomisk uafhængigt og frit liv.

Hos mig vil du altid opleve gennembrud, fordi jeg siger tingene ærligt, på en forståelig konkret måde, og så bruger jeg min stærke intuition, når jeg vejleder.

Jeg er spirituel og fuldstændig jordbunden i den fynske muld ❤️

Du får på forløbet

 Konkret eksklusiv undervisning leveret LIVE online hver mandag eftermiddag i 12 uger. Undervisning, arbejdsark og dybdegående forklaringer, eksempler og lignende til ugens emne.

LIVE online eksklusive sessioner til spørgsmål, personlige gruppesessioner og støtte hver torsdag eftermiddag i 12 uger. Alle sessioner indeholder plads til spørgsmål og individuelle gennemgange af udfordringer, problemer osv.

Alle sessioner bliver optaget, og du får adgang til både en video og en lydversion, som du kan se og gense og genlytte igen og igen.

Guidede meditationer og øvelser, som du ligeledes har adgang til igen og igen.

En lukket og eksklusiv Facebookgruppe tilknyttet forløbet. 

Et omsorgsfuldt og eksklusivt fællesskab med kvinder, som er samme sted i.f.t. penge og værdi som dig, og dermed kan I støtte og hjælpe hinanden både på forløbet og efterfølgende.Varig transformation

Forløbet skaber en varig transformation og ændring af dit økonomiske mindset. Når du vælger at deltage. Aktivt. Det vil sige, at dette er Point of No Return. 

Du kan herfra ikke længere ikke vide.

Det er klart, at den største transformation og ændring opnår du ved at deltage live på sessionerne. Men det er på ingen måde et krav for at opnå en forandring. Ser og lytter du enkelte undervisninger og sessioner som optagelse, ligger transformationen stadig til dig.


Modulerne  

Da forløbet bliver planlagt efter deltageren og gruppe-energien, tager jeg modulerne i den rækkefølge, det giver mening intuitivt, så vid at vi kommer igennem alle moduler, men at rækkefølgen bliver planlagt efter dig. 

Dig og dit indre
 

Ro og tryghed kommer indefra.

Du kan kun finde ro og tryghed indeni og udenpå i forhold til både indre og ydre påvirkninger ved at have det helt grundlæggende i dit allerinderste.

Jeg giver dig her en helt simpel forståelse for, hvem og hvad du er, hvad du kan regne med, og hvordan du kan stole på dig selv.

På ugens session lærer jeg dig, hvordan du helt enkelt finder roen og trygheden i dig selv.

Følelser

Ved du godt, at du faktisk er afhængig af de følelser, som du reelt gerne vil af med?
Det er en helt basal afhængighed.

Nu lærer jeg dig at tage lederrollen i stedet for offerrollen - i dit personlige liv.

Du får også hjælp til tolkning af dine følelsers feedback, så du kan tage aktion på det, som reelt er godt eller skidt for dig.

På ugens session får du svar på alle de spørgsmål, du måtte have omkring følelser.

Følelser skal mærkes, og det gør vi sammen på ugens session.

Ansvar

Du får i denne uge det ene redskab, som alle kan bruge, når følelserne af magtesløshed, frustration og bekymring melder sig. Det redskab, som giver dig al din power, al din bestemmelse og al din styrke tilbage.

På ugens session hjælper jeg dig i brugen af modulet og værktøjet, så det bliver en naturlig integreret del af det at være dig.

Alene forståelsen i denne uge, vil transformere dit økonomiske mindset totalt.

Overbevisninger

Jeg ved, at du stopper dig selv dagligt. Via gamle programmer og historier.

Begrænsninger er det, som altid stopper dig i at nå i mål. Det er det, som gør, at succes føles langt væk nogle gange. 

Du får nu en dyb og omsorgsfuld forståelse for, hvad det er, der stopper dig.

Det giver dig en frihed og styrke, som du vil mærke øjeblikkeligt i dit forhold til overflod og penge.

På ugens session får du desuden massiv støtte til at forstå dine indre blokeringer og stopklodser. 

Visualisering og affirmationer

Disse ofte lidt floffy og for mange meget lidt effektive begreber får du styr på nu.

Hvornår virker de og til hvad?

Hvilke skal du bruge og hvordan?

Du får dyb forståelse af, hvad der virker, hvordan de virker, og hvordan du selv fremover vælger og integrerer begge dele i din dagligdag - helt naturligt..

 

Manifestation

Når vi når hertil, så har du været igennem grundkurset i positiv, bevidst manifestation, og du er klar til at integrere det i din hverdag.

Nu skal du helt konkret bruge det til manifestation af overskud, overflod og penge.

Du lærer her at give slip, så alt kan blive leveret til dig i.flg. loven om tiltrækning, som er 'grundloven' i naturlovene.

Her oplever du fysiske manifestationer eller som minimum forløbere (som jeg forklare dig, hvordan du fremover kan undgå!).

Værdi(-g)

Følelsen af værdi og at være værdig er grundlæggende for dit nye økonomiske mindset.

Disse følelser er de eneste, vi herfra skal beskæftige os med.

For det er dem, der giver dig den uafhængighed og frihed, du ønsker.

På dette modul lærer du disse følelser at kende integrerer dem i dit indre og bliver fortrolig med, at dette også er til dig.

Dit syn på økonomi bliver transformeret af disse følelser og herfra.

Energi og fysik

Vi kommer nu igennem snakken om energier og kvantefysik.

Det er så såre simpelt og så enkelt, når vi omsætter det til daglig praksis, selvom mange gør det voldsom indviklet.

Jeg giver dig værktøjer, som gør det både enkelt og muligt for dig at forstå og udnytte kvantefeltet. Jeg forklarer det, så du også forstår det, undervisningen er testet af mange mennesker, som ingen forudsætning har for fysikkens verden.

Jeg guider dig til også her at slippe gamle programmer om, at svært er lig med godt. I stedet lærer jeg dig, at let er muligt.

Selvhypnose

Selvhypnose er den mest powerfulde måde at transformere alt i dit liv.

Derfor lærer du nu teknikken bag selvhypnose.

Du kan sagtens lære det, fordi jeg forklare det helt simpelt og nede på jorden - ingen særlig uddannelse er nødvendig for at benytte selvhypnose.

Du bliver her i stand til at vende alle negative tanker, bekymringer og fremtidige udfordringer til opgaver, som du ved, du kan løse.

 

Penge

Hvad er penge? Hvad består penge af? Hvordan fungerer penge egentligt?

Alt dette og meget mere, skal vi have styr på i denne uge.

Jeg forklare alt dette med energien med masser af eksempler og praktiske opgaver, så du får det ind under huden og kan bruge det i din hverdag med det samme.

Penge er energi, og du er energi.

Derfor hænger I sammen - og du skal blot lære 'at tage for dig af retterne'.

Tid

Hvis ikke du forstår tid og den kæmpe resource eller blokering tid er, kan du ikke skabe overskud og overflod.

Derfor har jeg dedikeret et helt modul til tid.

Tiden er din. 

Du bestemmer over tiden.

Du kan endda styre tiden.

Vi skal arbejde med Einstein-tid, og du lærer, at du har al tid i hele verden.

Jeg viser dig det hele her på modulet.

Vaner

Hvornår har du sidste drømt om, at stoppe med en dårlig vane?

Tænker du nogle gange på, hvad der sker i fremtiden, hvis du ikke kommer af med fx vanen med knokleri eller vanen med at bekymre dig 24/7?

Det er slut med at drømme nu, fordi i dette modul lærer jeg dig, at identificere dine vaner, at afgøre om en vane er god eller skidt for dig. Du lærer altså, hvordan du kommer af med en uønsket gammel vane. Og hvordan du indføre nye overflodsvaner.

Alt det praktiske

FacebookFacebook:
Der en en lukket og eksklusiv Facebookgruppe tilknyttet forløbet. 
Jeg er i gruppen flere gange om ugen, og jeg hjælper dig og støtter dig i gruppen også.
Jeg er facilitator i gruppen, og jeg sørger for, at også du får en kærlig og støttende gruppe, som I kan følges med under forløbet og fremover.


OpstartOpstartsdato:
Forløbet starter op 26. februar 2024.

Vær OBS på, at der MAX er 8 pladser - det betyder, at forløbet bliver intimt og intenst og med masser af plads til dig.


TidspunkterTidspunkter for undervisning og sessioner:
Undervisningen foregår mandag eftermiddag hver uge.
Ugens sparrings- og spørgesession foregår torsdage eftermiddag i hver uge.
Sessionerne varer typisk omkring 2 timer, men jeg afslutter aldrig midt i en session.

Oversigten over datoer får du i god tid inden opstart.


TidsforbrugTidsforbrug:
Du bestemmer, hvordan du vil bruge forløbet - men forvent et tidsforbruget på min. 20 min om dagen og op efter - og du kan tage forløbet, som du ønsker, og i det tempo du ønsker det.
De ugentlige sessioner varer typisk omkring 2 timer, og du vælger selv, om du vil være med live, eller om du vil se optagelsen senere.


InvesteringInvestering:
Du får 12 ugers intensiv og konkret undervisning, over 35 timers undervisning + personlig mentoring og coaching, vejledning og svar.

Prisen for hele forløbet er kr. 12.399,-

INTROPRIS lige nu hele forløbet 10599,- eller op til 12 rater á 987,- pr. 30 dg.

Din investering svarer til under 300 kr. i timen - og en enkelt session hos en kvalificeret coach eller lignende vil typisk koste mellem 1.500 og 2.000 kr.
 
Vær OBS på, at der MAX er 8 pladser - det betyder, at forløbet bliver intimt og intenst og med masser af plads til dig.


MoedelokaleMødelokale og sessioner:
Alle sessioner foregår via programmet Zoom, som du får et unikt link til. Zoom gør det muligt, at jeg hver gang lukker 1 eller flere ind sammen med mig, således at vi taler sammen 1-1, mens de andre lytter og evt. kommenterer i chatten. Jeg beder altid de andre live deltagere om støttende energi, når vi skal igennem nogle svære og dybe ting.


iconfinder_play_1055007Optagelserne:
Du får livstidsadgang til alle undervisninger og sessioner.
Optagelserne bliver tilgængelige indenfor 3 hverdage efter afholdelsen af sessionen.

Alle visualiseringer, processer og guidede meditationer bliver typisk pillet ud af optagelserne, således at du kan høre dem igen og igen uden at skulle lede en optagelse igennem hver gang.

Hvad andre siger om lignende forløb

Chiara Sofia

Jeg har været rigtig glad for at være med på dette forløb, da jeg har fået nogle konkrete værktøjer, til at arbejde med min frygt, når jeg kommer ud af min komfortzone.

Det er vildt, hvad jeg har nået på de uger.

At blive opmærksom på mine blokeringer og læse kroppens signaler, og give mig selv tilladelse til at ændre fokus, så det matcher min krops velbefindende. Det har været ”the missing link” jeg har manglet.

Jeg har en stor del af mit live, tilpasset mig andre og deres holdninger. Derfor har det været rigtig svært, at komme dertil, hvor jeg kunne tillade mig selv at lytte til mig selv og mine ønsker og behov.

Tusind tak, til dig Chiara, for at vise mig den vej, og for din måde at undervise på. Din energi og engagement er helt fantastisk.

Chiara Sofia

At være med på TDL har været en virkelig ændring for mig.
Jeg var igang med selvudvikling og har været det en del år - men dette "kursus" gav det helt nye højder, muligheder, måder at fastholde på og så fantastiske nemme værktøjer, som jeg ikke vidste var muligt.
Når jeg siger nemme værktøjer mener jeg, at værktøjerne er nemme at bruge, dog kommer man ikke sovende til Transformeringen af sit liv ;) så quick fix er det ikke. Og det findes ikke, hvis man ikke bruger værktøjerne.
Jeg er selv sensitiv og har haft udfordringer med, at holde mig hos mig selv og ikke tage andres energier/sindsstemninger ind. Med værktøjerne Stilhed og Kortet - som jeg bruger meget, så er det meget nemmere at være sensitiv :) Weeeeeee. Im happy happy. <3
At mærke i mig selv, at der ingen begrænsninger er, gør at jeg ser fremtiden på en helt ny måde. Ja Hele mit liv, ser jeg på en helt ny måde. Tilgang til tætte relationer er blevet nemmere. Tilgang til arbejde og kollegaer (også måske fremtidige) er også blevet lettere og nemmere. ALT er blevet lettere og nemmere.
Troen på mig selv og det jeg kan og kan tilbyde livet, er vokset så markant, at jeg nogle gange næsten må knibe mig i armen - for jeg vidste ikke det var muligt!! Og jeg er jo slet ikke færdig endnu med dette.
Det er fantastisk, at finde ud af at jeg selv sætter begrænsningerne og kan ændre det.
Jeg vil anbefale, alle jeg kender og møder på min vej som kunne have stor glæde af TDL - Dig og det du kan

Kan sige, Når du først har gennemgået TDL hos Sofia er det Point of No Return!

Chiara Sofia

Et par ord udover hvad jeg allerede HAR sagt…;-)

Et fantastisk kursus, som opfyldte mine forventninger (😉) til fulde og har udstyret mig med endnu flere redskaber til brug i ‘min rejse i livet’, som jeg kalder det.

Hver gang et modul var overstået, tænkte jeg ‘dette er det bedste’…indtil næste modul osv., men skal jeg endelig fremhæve, hvad der gav mig mest af nyt eller måske rettere blev sagt på en anden og ny måde, så var det kortene! Virkelig brugbart materiale. Og vibrationsskalaen, den var spot on for mig, da jeg gennemgik den ‘helt fra bunden og op til hvor jeg er nu’ første gang, du fortalte om den. Og ej at forglemme voksenhatten !!! Og indre barn. Ganske vist kendt, men gentagelse fremmer som bekendt forståelsen, og du formår at ‘bringe alt ned på jorden’, så det virkelig er brugbart i de forskellige situationer, vi havner i. Og ‘at løse en konflikt’…igen brugbart ad H. til !!!

Som du kan se kan jeg blive ved….og jeg elsker din uhøjtidelige måde at undervise på og super med eksempler fra dit eget liv, det levendegør materialet!

Så tusind TAK for denne gang, Chiara, nu må vi se om gruppen kommer til at fungere. Du har ihvertfald udstyret os med redskaber, der nok skulle kunne muliggøre det. Og selv glæder jeg mig til et snarligt gensyn via Replay.

Allerkærligst, Lise.

Læge

Spørgsmål og svar

Her er nogle spørgsmål, som andre har stillet - og mine svar til dem.

Hjælper du mig med at tjene flere penge?

Dette er faktisk et spørgsmål jeg får RIGTIGT tit, og mit svar er altid det samme: "Nej." Dette er et forløb, hvor du lærer dig selv at kende - rigtigt. Så du selv er i stand til at finde din unikke måde at tiltrække den frihed og uafhængighed, sem er den helt rigtige for dig.


Hvorfor skulle dette forløb være anderledes end andre forløb?

Fordi al undervisning foregår online LIVE - det vil sige, du får mig live i det hele.

Og dette forløb handler udelukkende om dig.

Du får din personlige power og ledelse tilbage, så du kan skabe hvad som helst fremover.

Jeg holder dig fast i udviklingen, og du får alle værktøjerne til at finde friheden og overfloden i dig selv.

Og så er det ikke forløbet, der er anderledes nu - det er dig, der er klar!


Lærer jeg at manifestere på forløbet?

Mit store Online Manifestations-kursus er en bonus på forløbet - på det kursus lærer du alt, hvad du skal bruge for at kunne bruge positiv, bevidst manifestation.

Og hele forløbet Slip dine penge-bekymringer. Nu. er bygget op omkring positiv, bevidst manifestation.

Men positiv bevidst manifestation er ofte blokeret af mange forskelligartede problemstillinger og blokeringer, så derfor tager vi 12 uger sammen, hvor positiv, bevidst manifestation er en del af alle ugerne.


Får jeg individuelle sessioner på forløbet?

Alt foregår i gruppen. Både sessioner og Facebookgruppen er fælles og sammen med de andre på holdet.
Dog vil alle sessioner, hvor du og jeg taler sammen 1-1 føles og have effekt som en individuel session - blot med de andres støttende energi som et plus.
Får du efter forløbet brug for ekstra personlige sessioner hos mig, får du dem til nedsat pris.


Kan jeg være sikker på, at du ser og hører mig på forløbet?

Hvis du har deltaget på et webinar eller session med mig, så vil du vide, at jeg tager mit ansvar meget alvorligt, så jeg ser og hører alle på kurset - alle som vælger at deltage.

Dit ansvar er at vælge at deltage. Og deltage aktivt! Så lover jeg både at se og høre dig.

Hvad så efter forløbet, skal jeg så købe mig videre, for at få den reelle transformation?

Forløbet giver dig ALLE værktøjerne til transformationen!

Jeg holder intet tilbage!

MEN - for ja der er et men - de fleste vælger at følges med mig endnu længere. 
Fordi transformation er en on-going proces og progression, som fortsætter hele livet, og som hele livet igennem vil være nemmere med nogle støttende og kærlige jordiske hjælpere.


Er forløbet kun for selvstændige?

Nej. Alle kan deltage.

Du kan sagtens øge din økonomiske uafhængighed og frihed, uden at være selvstændig - ja reelt set uden at have et arbejde!
Men det viser jeg dig på forløbet - når du vælger at stille dig klar og tilmelde dig.
Det kan du gøre her.

 

Hjælper du mig i gang som selvstændig eller?

Forløbet er tilrettelagt til at alle som ønsker mere økonomisk uafhængighed og frihed.

Uanset om du er lønmodtager eller selvstændig har du denne mulighed.

Naturligvis er der forskel, og står du på tærsklen til livet som selvstændig kan jeg hjælpe dig videre via et af mine andre forløb.

Men du er nød til at kunne håndtere penge, inden du bliver selvstændig.

Så tag forløbet her, inden du springer ud som selvstændig - og lad os derefter snakke om fremtiden.

 

Jeg er i tvivl om, om jeg bør bruge pengene på forløbet...

Prøv om du kan forestille dig at lade være med at gøre noget ved dit syn på penge og økonomi.

Hvor vil du være om 1 år og om 10 år, hvis du gør noget kontra, hvis du ikke gør noget.

Hvis du stadig  er i tvivl, så skriv til mig på chiarasofia@chiarasofia.dk, så skal jeg forsøge at guide dig videre - ellers kan vi tage en kort snak på tlf. - smid mig evt. også en sms på 60194607.