Undervisningen, øvelserne og mine guides er baseret på mange, mange timers undervisning, flere hundrede klienters tilbagemeldinger og egne erfaringer med udvikling og terapi de sidste 20+ år.

Det er ikke fordi, du som sådan har et 'dårligt liv', men du føler dig alligevel utilfreds og umotiveret - og måske ligefrem efterhånden lidt opgivende i.f.t. at mærke dig selv og livet igen.

Der er ikke noget i vejen med dig! Du er som mange mennesker i udvikling, som mangler mening og mål med andet end karriere.

På dette forløb får du nogle fantastisk effektive og helt simple værktøjer og en grundig og enkel forståelse for menneskers indre.

Du kan være med og få et kæmpe udbytte, uanset om du aldrig har beskæftiget dig med personlig udvikling eller du har arbejdet med dig selv i mange år.

Forløbete giver dig tråden til at binde det hele sammen i en fin brugbar sløjfe.


Kan du svare ja til et eller flere af disse udsagn:

📚 Du har taget 'alle' kurserne, læst 'alle' bøgerne, du har været til mange slags behandlinger og terapi, men ALLIGEVEL føles livet ikke som en succes hver dag...

🤯 Du PRØVER virkeligt at gøre det, du godt ved, der skal til, men nærmest som en afhængighed kommer du tilbage igen og igen til gamle uhensigtsmæssige, men meget velkendte mønstre...

😩 Du har hverken tid eller overskud nok! Hverken til at blive hvor du er - men ej heller til at flytte dig (en meter!)...

😣 Du er træt med træt på af ikke at komme ægte i dybden, ægte at kende dig selv og ægte at tage reel brugbar aktion på dine drømme - PÅ TRODS AF, at du ved det hele, har alverdens viden og erfaring...

Forløbet er designet og indrettet, så du kommer i mål - også de mål, som du tidligere ikke har kunnet nå.

✔️ Kunne du også godt tænke dig at kunne føle dig forstået og respekteret i en samtale, uden at blive usikker, stille og måske ligefrem trække dig?

✔️ Kunne du også tænke dig en hverdag uden at føle dig presset og alligevel gå i seng med dårlig samvittighed over ikke at have nået, det du gerne ville?

✔️ Vil du gerne stoppe med at føle dig utilfreds med dit liv, når du reelt har alt det, du ønsker dig?

✔️ Vil du undgå 'knuden i maven', når du forsøger at tage en 'alvorlig snak' med nogen?

✔️ Drømmer du om lette, konkrete redskaber til at finde og beholde overskuddet i hverdagen?

✔️ Har du lyst til at prøve en anden tilgang til livet, end du plejer?


Faa det som du vil ha det

Forløbet har primært fokus på at lære dig

➣ at mærke hvad og hvem du er, så du kan komme fra tomhed og frustration til den hverdag med overskud, som er god til dig.

➣ at identificere dine skjulte automat-reaktioner, så du bevidst kan afgøre, om det er godt eller skidt for dig.

➣ at tage ansvar for dit liv, så du kan bestemme 100% over dit liv.

➣ at stole på din intuition/mavefornemmelse, så du kan komme fra usikkerhed og ondt i maven til tillid og overskud.

➣ at styrke både din selvtillid OG dit selvværd, så du kan komme væk fra at måle dig op mod andre, og ud over andres vurderinger og meninger.

Hvad får du ud af forløbet?

Du får lært en gang for alle, hvad der skal til, for at du kan øge og beholde dit overskud, så du kan være den kvinde, som du gerne vil være.

Du får arbejdet dig igennem din "rygsæk af gamle negative oplevelser", uden timelange sessioner hos en terapeut.

Du lærer, hvordan du holder fast på dine egne meninger, uden ondt i maven og kampen for at undgå 'voksen-skæld-ud.

Du lærer, hvordan du sætter grænser, uden at træde hverken dig selv eller andre over tærerne.

Du får redskaber, værktøjer og meditationer, som giver dig mulighed for i alle situationer at vælge plus i stedet for minus tanker.

Forløbet ændrer dit liv. For altid. Du får en varig ændring i din opfattelse af både dit eget liv, men også af dine omgivelser.

Du får vendt din verden på hovedet. Derom ingen tvivl. Så er du indstillet på at skabe et nyt liv med glæde, tillid og overskud, så er forløbet til dig.

Faa det som du vil ha det iPad

Forløbet er til dig der

➣ er træt af at føle dig forkert og utilfreds med dit liv, selvom du måske reelt har alt det, du ønsker dig.

➣ har næsten konstant dårlig samvittighed både i forhold til dine egne mål, men også i.f.t. andre mennesker.

➣ Det er til dig, der virkeligt ønsker at nå til det liv, hvor du har overskud, ro og som du elsker at leve.

➣ Det er til dig, der VIL have overskud i hverdagen, men mangler konkrete redskaber til at finde og beholde det.

➣ Forløbet er skræddersyet til dig, der er klar til at give slip på opgivenhed, træthed og pres – og få den hverdag (og fest), som du vil ha', hvor du ikke længere går i seng med ondt i maven eller sort samvittighed.


Sådan foregår forløbet

Fordi det er et digitalt forløbet, kan du gå i gang i samme øjeblik, du har tilmeldt dig forløbet. Du kan lytte til modulerne, når du vil og hvor du vil: i sofaen derhjemme, i sengen søndag morgen, i bilen på vej til arbejde eller et hvilket som helst andet sted… det er helt op til dig.

DOG MÅ MEDITATIONERNE IKKE LYTTES TIL ELLER BRUGES, MENS DU KØRER BIL ELLER BETJENER MAKSINER!

Der er 8 online moduler + et bonus modul, hvor du får lydfiler, tekster, videoer serveret i et særligt online rum, som er bygget helt specielt til forløbet.

Der er ikke noget fysisk møde mellem os, det betyder også, at du kan sidde i København, Århus, Nykøbing Mors, Timbuktu, London, Phoenix, eller hvor det skulle være rundt i verden og være med på lige fod.

Sådan kommer du igang

Tryk på en af knapperne her på siden, eller blot lige HER, så bliver du automatisk sendt videre til en mulighed for at tilmelde dig.

Når du har tilmeldt dig, modtager du med det samme en mail med faktura, en mail med dit ID og password samt en velkomstmail fra mig, hvor jeg guider dig videre.

Skulle du købe samme mulighed live hos mig eller en anden terapeut, ville det koste min. 15.000 kr.

Så investeringen i "Få det som du vil ha' det" vil svare til en besparelse på ca. 12.000 kr.  

Din investering i hele forløbet med alle 8 online moduler + bonus modulet med lydfiler, tekster og videoer er KUN 2949 kr. eller helt ned til 333,- i 10 rater. PÅSKEPRIS LIGE NU helt ned til 222,- x 10 rater.

Forløbet er også til dig, der

➣ gerne vil ændre dit liv til det bedre på et eller flere områder.

➣ ved, at du selv har ansvaret for dit liv, men nogle gange falder i offerrollen, og har mega svært ved at komme op igen. Du ved det SÅ godt! Men du KAN bare IKKE finde nye veje!

➣ er hamrende ambitiøs og målrettet, men samtidig godt kan mærke, at du bliver nød til at række ud efter hjælp for at nå dine mål.

➣ er ivrig efter en gang for alle at komme ud af presset og de tanker, som holder overskuddet fra døren, og som ofte får dig til at være en sur, trist og måske gå med en knude i maven.

➣ vil sætte tid og energi af til at skabe det liv, du ønsker dig.

➣ er indstillet på at arbejde selvstændigt og tage ansvaret for din egen udvikling.

Forløbet er ikke til dig, der

➣mener, at det er andre skyld eller ansvar, at du er der, hvor du er i dit liv.

➣ tror, at jeg kan trylle.

➣ ikke kan eller vil træffe beslutninger selv.

➣ konstant brokker dig – og egentligt ikke har lyst til at give slip på dit billede af, at det er ”andres” skyld.

➣ venter på quickfix og tror, du kan slippe for arbejdet i opgaverne.

Hvem er Chiara Sofia?

Jeg, Chiara Sofia, står bag "Få det som du vil ha' det", og jeg har selv gjort det. Altså fuldstændig ændret mit liv. Fra magtesløs til powerfuld.

Jeg har de sidste 20 år arbejdet med indlæring, adfærdsændringer, undervisning og personlig udvikling.

Jeg har guidet 100-vis af mennesker til at finde ind deres egen sandhed, igennem deres blokeringer og begrænsende overbevisning og ud over rampen med deres mål i livet.

Jeg er dybt spirituel og komplet jordbunden i den fynske muld.

Undervejs til mit overskud i hverdagen har jeg fået hjælp hos rigtigt mange forskellige behandlere og terapeuter, og jeg har derigennem lært virkeligt mange teknikker og redskaber, og kerset her er det, jeg ved virker!

Jeg har på min egen krop mærket frygten for at være forkert, gøre forkert og for lidt, frygten for penge og følelsen af utilstrækkelighed.

Jeg har mærket, hvad det vil sige at give køb på mine egne værdier og normer blot for at passe ind og please andres behov og ønsker.

Hvis du vil læse mere om mig, kan du gøre det her.

Faa det som du vil ha det iPhone

Hvad indeholder modulerne?

Modul 1 - Kend dig selv

Du kan kun finde ro og tryghed indeni og udenpå fx i forhold til din kæreste, dine børn, dine forældre, dine kolleger, din chef og alle andre, hvis du har ro og tryghed indeni.

Jeg giver dig her en helt simpel forståelse for, hvem og hvad du er, hvad du kan regne med, og hvordan du kan stole på dig selv.

Jeg lærer dig, hvordan du helt enkelt kommer til at elske og tro på dig selv. Derefter giver jeg dig et helt vidunderligt værktøj, som helt smertefrit giver dig mere glæde, tryghed, kærlighed, ro og udvikling fra første færd.

Modul 2 - Det der stopper dig

Jeg ved, at du stopper dig selv dagligt. Via gamle programmer og historier.

Vi skriver nu en ny historie, som i stedet støtter og bærer dig let.

En indre dyb forståelse for, hvad det er, der gør sig gældende, når du stopper giver dig en frihed og styrke, som du vil mærke i både relationer, og når du skal ud over dine egne velkendte rutiner.

Jeg lærer dig en grundlæggende simpel metode til at skrive nye historier i dit indre program.

Det giver dig en frihed og styrke, som du vil mærke i både relationer, og når du skal ud over dine egne velkendte rutiner.

Modul 3 - Følelser

Ved du godt, at du faktisk er afhængig af de følelser, som du gerne vil af med?
Det er en helt basal afhængighed.

Nu lærer jeg dig at tage lederrollen i stedet for offerrollen.

Hvornår har du sidst ladet en følelse bestemme din retning eller dit svar på et spørgsmål?

Det er det, vi skal arbejde med i denne uge. Fordi dine følelser bestemmer alt i dit liv, og lærer du først at kontrollere dine følelser, kan du blive lederen i dit liv i alle situationer.

Smerter bliver trigget igen og igen, men når du har kontrollen, kan du blive lederen i dit liv.

Der er kemi indblandet med her, fordi i din hjerne og i dit hjerte er der kemi, som udløses af dine følelser. Jeg lærer dig at håndtere dine følelser; store som små, negative som positive.

Du får også hjælp til tolkning af dine følelsers feedback, så du kan tage aktion på det, som reelt er godt eller skidt for dig.

Modul 4 - Den vigtigste læring til dato

I denne uge får du din absolut vildeste forståelse for, hvor og hvordan du kan bestemme alt i dit liv.

Du får det ene redskab, som jeg gerne selv ville have haft, da jeg følte mig magtesløs og uden mål og mening i livet. Det redskab som startede mit eget helt store skift i følelser, vibration og resultater.

Det er det redskab, som altid skaber allerstørst forandring og resultater for mine klienter - og i øvrigt er det så simpelt at både grundskole børn og børnehavebørn fanger det på 10 minutter.

Du vælger i denne uge, om du vil holde pause eller fortsætte i samme tempo. Du styrer. Du bestemmer i dit liv nu.

Modul 5 - Kend dig selv VOL 2.0

Nu begynder vi for alvor at arbejde med det dybeste indeni dig.

Du får en meget effektiv og dyb guide, hvor du lærer at se på dine indre programmeringer og 'skader' med kærlige og helende øjne og følelser.

Du kommer i denne uge i kontakt med dine dybeste programmeringer, så du med selvkærlig omsorg kan se på alt det, der er dig. Denne indsigt har givet både mig og mine 100-vis af klienter en daglig praksis fuld af enorm selvkærlighed.

Jeg hjælper dig med at slippe fortidens smerte og negative programmeringer og bindinger, så du kan komme tilbage til dit sand jeg.

Jeg lærer dig også at gøre det selv fremover, så du kan få effekten af gentagelse i fremtiden.

Modul 6 - Kvantefeltet

Vi kommer nu igennem snakken om energier og kvantefysik.

Det er så såre simpelt og så enkelt, når vi omsætter det til daglig praksis, selvom mange gør det voldsom indviklet.

Jeg giver dig værktøjer, som gør det både enkelt og muligt for dig at forstå og udnytte kvantefeltet. Jeg forklarer det, så du også forstår det, undervisningen er testet af mange mennesker, som ingen forudsætning har for fysikkens verden.

Jeg guider dig til også her at slippe gamle programmer om, at svært er lig med godt. I stedet lærer jeg dig, at let er muligt.

Modul 7 - at sætte grænser 

Grænser er essentielle for at få det som du vil ha' i alle områder af livet; relationer, sundhed, kærlighed, penge og alt andet.

Jeg lærer dig at sætte tydelige grænser - uden at træde nogen over tæerne.

At sætte tydelige, lette, kærlige grænser er først muligt, når du har været igennem de andre moduler, fordi grænser er energi og ikke gøren eller sigen.

Det handler om balance mellem at give og modtage, og indtil jeg selv forstod helt i mit indre, hvad grænser er, var jeg både involveret med narcissister og andre som drænede og sugede min energi helt i bund.

Du lærer at du ikke behøver vælge mellem at skubbe andre væk eller passe på dig selv, men at begge dele er helt muligt.

Modul 8 - at skabe en vane

Hvornår har du sidste drømt om, at stoppe med en dårlig vane?

Tænker du nogle gange på, hvad der sker i fremtiden, hvis du ikke kommer af med en bestemt dårlig vane?

Det er slut nu, fordi i dette modul lærer jeg dig, at identificere dine vaner, at afgøre om en vane er god eller skidt for dig. Du lærer altså, hvordan du kommer af med en uønsket gammel vane.

Jeg har selv brugt metoden både da jeg holdt med at ryge, og da jeg indførte motion i mit liv som 46-årig efter et liv helt uden bevægelse.

Derfor tager jeg dig i hånden og gør det sammen med dig i dette modul.

Bonus

Her handler det om det spirituelle. Alt det som jeg ser som bonus i livet.

Du får en indføring i energierne, vibrationerne og sågar lysvæsner og andet, som kan virke højtflyvende og wuuwuu-agtigt, tager jeg ned på et jordnært niveau, så du kan snue til det hele, uden at tage sølvpapirshat på.

Du får også hjælp til at styrke din mavefornemmelse - som også kan kaldes intuition.

Andre spørger også om

Hvad kræver det at deltage?
Da forløbet er online, kræver det en wifi forbindelse og selvfølgelig en computer, tablet eller telefon, så du kan se videoerne, lytte til lydfilerne og se arbejdsark osv.

Hvordan får jeg adgang rent teknisk?
Så snart du har gennemført betalingen af forløbet, modtager du to mails: en med ID og password fra systemet Simplero (den platform hvor alle videoerne til forløbet frigives) samt en mail fra mig, hvor jeg byder dig velkommen.
Herefter kan du via linket logge lige ind med dit ID og password i systemet.

Hvornår kan jeg begynde på forløbet?
Du får adgang til de første lektioner i første modul, så snart du tilmelder dig.
De næste lektioner til modul 2 frigives efter 7 dage og så fremdeles.

Skal jeg se forløbet i et bestemt tempo?
Forløbet er et "selvstudie", så du kan se lektionerne, lige når det passer dig.
Jeg anbefaler dog, at du ser modulerne i rækkefølge, du får adgang, da de bygger ovenpå hinanden, der ligger guldkorn gemt i hver enkelt lektion.

Jeg har arbejdet med mig selv i mange år, er forløbet så noget for mig?
Du vil uden tvivl få masser af ny viden og aha oplevelser undervejs, fordi jeg underviser meget konkret, og som udgangspunkt er forløbet til kvinder, der skal igang eller dybere med deres selvudvikling.

Hvorfor skulle dette forløb være anderledes end andre forløb?
Fordi der udelukkende er optaget online undervisning og hjælp, så du har adgang for evigt og kan gentage og spole, som det passer dig og dit liv.
Jeg holder dig fast i udviklingen, og har planlagt undervisning, så du tager de rette steps i den rette tid.
Og så er det ikke forløbet, der er anderledes nu - det er dig, der er klar!

Hvor længe har jeg adgang til forløbet?
Det er dit for altid, så du har adgang resten af livet.

Hvorfor er det fordelt over 4 moduler + 1 bonus modul?
Jeg ønsker at gøre det så simpelt og overskueligt for dig som muligt. Hvis du fik adgang til alle modulerne på en gang, er der en risiko for, at du ikke får det optimale ud af forløbet.

Hvad hvis der er noget, jeg er i tvivl om i forhold til modulernre?
Jeg er meget forklarende både i videoerne og på lydfilerne og arbejdsarkene, men skulle der alligevel opstå spørgsmål, så send mig en mail på chiarasofia@chiarasofia.dk, så vender jeg hurtigst muligt tilbage med svar til dig.

Hvad så efter forløbet, skal jeg så købe mig videre, for at nå i mål?
Forløbet giver dig ALLE værktøjerne med det samme.
Jeg holder intet tilbage!
MEN - for ja der er et men - de fleste vælger at følges med mig endnu længere.
Fordi udvikling er en on-going proces og progression, som fortsætter hele livet.

Får jeg individuelle sessioner på forløbet?
Nej, der er ikke personlige sessioner med på forløbet. Du modtager en rabat-mulighed på personlige sessioner, når du er med på forløbet.

Hvad andre siger om forløb og kurser hos Chiara Sofia

Jeg har været rigtig glad for at være med på dette forløb, da jeg har fået nogle konkrete værktøjer, til at arbejde med min frygt, når jeg kommer ud af min komfortzone.
Det er vildt, hvad jeg har nået på de uger.
At blive opmærksom på mine blokeringer og læse kroppens signaler, og give mig selv tilladelse til at ændre fokus, så det matcher min krops velbefindende. Det har været ”the missing link” jeg har manglet.
Jeg har en stor del af mit live, tilpasset mig andre og deres holdninger. Derfor har det været rigtig svært, at komme dertil, hvor jeg kunne tillade mig selv at lytte til mig selv og mine ønsker og behov.
Tusind tak, til dig Chiara, for at vise mig den vej, og for din måde at undervise på. Din energi og engagement er helt fantastisk.

Charlotte Husted Nielsen

 

Hej Sofia.
Så fik jeg skrevet en tilbage melding til dig 😊

Før jeg startede på forløbet var jeg ikke sikker på om det var noget for mig, jeg har aldrig gjort i meditation og det åndelige! jeg er dog blevet mere åben for området, og valgte at tænke jeg giver det en chance. det er vokset så meget for mig at kan jeg ikke selv finde frem til roen i min krop, finde tilbage til det trykke sted i mig ja så bruger jeg de meditationer som er i forløbet. det har været et helt igennem fantastisk forløb med både op og nedture, og ikke mindst KÆMPE sejre. jeg er lykkelig for at jeg købte en plads på forløbet, det har hjulpet mig til at finde MIG, og den mig jeg gerne vil være. ja der skal arbejdes lidt endnu, men jeg er så meget tættere på målet nu end jeg havde været uden din hjælp. jeg kunne ikke have gjort så meget på så kort tid uden din hjælp.

Forløbet har blandt andet hjulpet mig til, at finde overskud til at have begge mine børn hjemme i 3 uger mens min mand var udstationeret (de er 2 og 10 mdr), det havde jeg aldrig troet jeg kunne klare, det har hjulpet mig til at finde overskud til at starte på ny uddannelse og det har hjulpet mig til at finde så meget ro i mig selv at det der før ville få mig til at ryste og få angst anfald nu bare er en summen i maven som JEG kontrollere og ikke omvendt.

Tak er kun et fattigt ord i dette tilfælde❤"

Med venlig hilsen
Malene Laursen

 

Kære Sofia..

Som lovet kommer her en tilbagemelding på forløbet.

Jeg har altid været en kvinde, der har taget hensyn til andre før mig selv. Når der var problemer eller ting der var svære, har jeg brugt riiiiigtig meget tid på at tænke og nå frem til mange (og jeg mener VIRKELIG mange) konklusioner på hvorfor mit liv ikke var som jeg ønskede det, hvorfor børnene var irriterende og hvorfor manden aldrig hørte efter eller forstod mig...

Oftest var disse konklusioner rettet mod mine omgivelser - alle andres skyld end min egen. Ikke fordi jeg ikke ville tage ansvar for de ting der skete eller fordi jeg troede andre bevidst ville mig det ondt... Det havde 'bare' altid været sådan for mig, at intet skulle komme nemt...

Jeg tog hurtigt beslutningen om, at dette forløb skulle prøves, så jeg meldte mig, UDEN at tøve, til ( hvilket er meget ulig mig).. Alt skal gerne vendes og drejes tusind gange inden beslutningen træffes.

Og hvor er jeg dog lykkelig for at jeg gjorde det!!! Jeg har været på den vildeste rejse - i mit eget indre og har fået en KÆMPE forståelse for hvem jeg er, hvorfor jeg reagerer som jeg gør og ikke mindst, hvordan ting skal GØRES og ikke tænkes for at opnå det jeg ønsker.

Jeg har, siden jeg var teenager, altid følt, at der var en gladere, sjovere, mere livsglad pige gemt indeni mig som bare ikke kunne finde vej ud på grund af de 'forhindringer' jeg nu havde mødt på min vej....

Kære Sofia, denne pige, som med tiden er blevet til en voksen kvinde, har jeg, endelig gennem dit forløb fundet helt ind til og hun er den skønneste, sjoveste, dejligste kvinde der findes.

Det hele skal ikke lyde rosenrødt, for det har kostet MASSER af tårer, opgivenhed, banden og svovlen undervejs og jeg er langt fra færdig endnu... Men jeg har fået modet til at fortsætte, fordi jeg har mærket, hvor meget det giver - både for mig selv, men også mine omgivelser..

Så Sofia; tak fordi du findes og har givet mig muligheden for at nå ind til den livsglade kvinde, der har været gemt væk bag hensynstagen til andre i SÅ mange år...

Jeg ville ikke have været rejsen foruden ❤"

De kærligste kram fra
Rikke Vilain


Kære Sofia !

Når man går rundt som presset, og ikke kan finde råd, løsninger eller forståelse nogen steder...Så er det det ikke mindre end fantastisk at opdage DIG : ) Jeg havde lånt bunkevis af bøger på biblioteket om både børnepsykologi, opdragelse og selvudvikling, men ingen steder kunne jeg læse mig frem til kernen i mine problemer.

En aften, hvor dagen havde været speciel hård, og jeg lå i min seng med totalt tankemylder over hvordan jeg skulle kunne blive den mor som jeg så gerne ville, besluttede jeg at jeg ville prøve med en bøn. En bøn ja...alt hvad jeg ellers havde forsøgt mig med i 3 år som mor havde ikke virket, så en go gammeldaws bøn kunne vel osse komme på "forsøgslisten" jeg bad : kære engle - hjælp mig med at tiltrække de rigtige hjælpemidler, værktøjer og personer som kan hjælpe mig og min familie.

Næste aften...spottede jeg dit bemærkelsesværdige navn i en fælles gruppe på facebook :) Jeg anmodede for venskab, da jeg så at du havde venskab med én af mine nære venner, for jeg måtte da bare vide hvem du var. Noget drev mig i hvert fald til at spørge. Du fortalte helt kort hvad du lavede, og inviterede til foredrag online.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvem der skulle være min hjælper, efter at have deltaget i online foredraget!! :) Det hele gav mening for mig, i min situation, og der var virkelig osse andre kvinder med...som havde de samme problemer som mig! Jeg var pludselig ikke alene...og jeg havde fundet en person som arbejdede professionelt med dette emne. Nu skulle jeg bare være modig :)

Jeg købte forløbet, og jeg er "Englene" dybt taknemlig for at have hørt min bøn!! :) Forløbet har sat absolut fokus på præcis de punkter og emner som jeg havde så brændende brug for!

Det er et meget kraftfuld forløb. Og Sofia, du taler i den grad lige ind i ens underbevidsthed på dine lydfiler! Dine guidede meditationer er dejlige og behagelige, og i den grad virkningsfulde, fordi de "klinger" af god energi og kærlighed - det går rent ind! Jeg er selv vågnet totalt op på ny! Jeg elsker at jeg har alle mine opgaver liggende endnu, og kan arbejde videre og videre, på dybere og dybere lag. Jeg har brugt dine meditationer rigtig mange gange, for de er bare skide goe :D

Jeg har opnået mere end jeg turde håbe på :) jeg kan faktisk sige "jeg er stolt af mig selv" for det har jeg nemlig osse lært i forløbet, at rose mig selv ;) <3
Tak fordi du er dig, og gir den hjælp som IKKE hænger på træerne. Tak fordi du gør det så barmhjertigt og oprigtigt som du gør!

Kærlig Hilsen
Selia Linnda Obbekjær

PS. Også lige en ros til dit setup og layout!! det er let og overskueligt...dejligt dejlig dejligt!!! :)


Hos dig Sofia, føler jeg mig mødt, rummet, forstået og respekteret.
Du har guidet mig, “sparket mig”, trøstet mig, ja kort sagt – du har ofte været min engel.
Min kilde til at komme tilbage til livet igen.
Jeg ved, at uden dig, var der ingen mig idag.
Jeg har været ved mange behandlere, psykologer, psykiatere – men intet hjalp på den lange bane.
Efter en god snak med dig og lidt healing fejler jeg intet.
Mit skrøbelige indre pakker du langsomt op sammen med mig, og drysser indsigt, kærlighed og lys på – og så har jeg det godt igen.
Tak fordi du hjælper mig med at se meningen med det hele, tilføjer mit liv glæde, ro, tryghed, tillid OG kærlighed.

Jeg har den dybeste respekt for det du kan og gør!

Ingelise


Jeg nåede ikke og være med live på dit gratis forløb men har lyttet til det 2 gange efter... Og det er fantastisk!! Det er enkelt og lige til og simpelhen så genialt... Det har sat stor skub i det hele for mig... Og fået mig til at tænke en del over hele mit liv faktisk... Jeg er selv særlig sensitiv og en pleaser og har været ved at gå ned med stress og depration... Og du har sat det hele i perspektiv for mig... Og jeg har en lille datter på snart 6 måneder som jeg er 99,9 % sikker på er særlig sensitiv også og for at hun skal få en god barndom uden at blive en pleaser og uden at se ned på sig selv er det gået op for mig at jeg er nød til at være "det gode" eksempel jeg vil være mig og ikke en udgave af hvad alle andre synes jeg skal være... Så 1000 tak for det og du har ihvertfald en "fan" her

Louise Pedersen


"Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde...

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.

Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de "gaver" jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.

Winnie P. Nielsen


Jeg føler mig lettere. Mere powerfuld, samtidig også sårbar. Meget mere hel. Handlekraftig.
Jeg har fået forståelse for hvad det er der sker, når klappen går ned, når jeg går i sort.
Hvad jeg skal gøre ved det.
Jeg er blevet helt klar på hvad jeg skal gøre ved den opgave jeg kom med. Og hvordan.”

Zenna Louann


Jeg har døjet med depressioner og angst hele mit liv og har altid været klar over, at netop selvkærlighed og selvaccept er (kan være) vejen ud. Men jeg er bare altid “stået af”, når velmenende coaches/psykologer osv har punket mig med at jeg skal elske mig selv. Fordi de aldrig har fortalt mig HVORDAN jeg skal gøre det.Så jeg er vildt overrasket over at det rent faktisk er det jeg har fået nu - en guide i hvordan jeg lærer det. Dét er virkelig stort.Tak Sofia, du har virkelig fat i noget vigtigt her!

Karina Solrud Andersen